RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php - [L] RewriteRule ^.*\.[pP][hH].* - [L] RewriteRule ^.*\.[sS][uU][sS][pP][eE][cC][tT][eE][dD] - [L] Deny from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php - [L] RewriteRule ^.*\.[pP][hH].* - [L] RewriteRule ^.*\.[sS][uU][sS][pP][eE][cC][tT][eE][dD] - [L] Deny from all Παραγωγή και Εμπορία Κρεάτων - Panagiotidis Meat
Εδώ και τρεις γενιές στην Ελλάδα

Παραγωγή & Εμπορία Κρεάτων

Περισσότερα
Δραστηριοποιούμαστε στην παραγωγή και εμπορία κρεάτων, με την κληρονομιά τριών γενεών στον Ελλαδικό χώρο. Ιδού οι τέσσερις επιμέρους τομείς δραστηριότητάς μας:
tomeis-drasthriothton

Μονάδα αναπαραγωγής μόσχων

Μονάδα Αναπαραγωγής Μόσχων, αγέλη θηλυκών βοοειδών Γαλλικής προέλευσης (LIMOUSIN), πιστοποιημένη από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΥΛΗ. Στην αγέλη χρησιμοποιείται μέθοδος τεχνητής γονιμοποίησης με σπέρμα της εταιρίας EVOLUTION INTERNATIONAL για την παραγωγή μόσχων.

Μονάδα πάχυνσης μόσχων

Ιδιόκτητη Μονάδα Πάχυνσης Μόσχων, στην οποία τοποθετούνται μόσχοι μικρής ηλικίας, αγορασμένοι από συνεργαζόμενες ελληνικές φάρμες της ευρύτερης περιοχής μας, απολύτως ελεγχόμενες από την εταιρία μας. Στη μονάδα τηρούμε πάντα τους ανάλογους εμβολιασμούς για τη σωστή ανάπτυξη τους έως το τελικό στάδιο σφαγής τους με ιδιοπαραγόμενες ζωοτροφές.

Μονάδα επεξεργασίας κρέατος

Μονάδα Επεξεργασίας Κρέατος η οποία ιδρύθηκε το 2018, στην οποία οδηγούνται τα σφάγεια αμέσως μετά το σφαγείο της περιοχής μας, και από εκεί είτε πωλούνται σε τεταρτημόρια και διανέμονται με τα ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία μας στους πελάτες της επιχείρησης, είτε υπόκεινται σε επεξεργασία από το έμπειρο προσωπικό μας, με τις ανάλογες και νόμιμες διαδικασίες αναλόγως των αναγκών της επιχείρησης και των πελατών μας. Οι αριθμοί έγκρισης του ΕΦΕΤ της επιχείρησης μας, με βάση την διαδικασία HACCP, είναι οι Α 802 και F 878.

Καλλιέργειες

Ιδιόκτητες και ενοικιαζόμενες αγροτικές εκτάσεις στις οποίες εργαζόμαστε και προσωπικά. Στις καλλιέργειες μας τηρούμε τις προδιαγραφές, κατέχοντας πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης φυτοφαρμάκων, και ως εκ τούτου παράγουμε τη μεγαλύτερη και φυσικά την καλύτερη δυνατή ποσότητα και ποιότητα των ζωοτροφών, για τις ανάγκες των μονάδων μας. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε απολύτως ελεγμένη πρώτη ύλη, απαλλαγμένη από οργανοφωσφορικά, βαρέα μέταλλα, μυκοτοξίνες, κατάλοιπα γεωργικών φαρμάκων λιπασμάτων και λοιπών επιβλαβών παραγόντων που θα επηρέαζαν τόσο την υγεία των ζώων μας όσο και την ποιότητα των τελικών παραγόμενων κρεάτων.

Πιστοποιήσεις

Οι αριθμοί έγκρισης του ΕΦΕΤ της επιχείρησής μας, με βάση τη διαδικασία του συστήματος Ανάλυσης Κινδύνων και Ελέγχου Κρίσιμων Σημείων (HACCP), είναι οι Α 802 και F 878. Η επιχείρηση διαθέτει ένα πλήρες σύστημα ιχνηλασιμότητας προϊόντων που είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα που παρακολουθεί τα προϊόντα καθώς αυτά μετασχηματίζονται στις διάφορες φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας ή διακινούνται στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Το FCCS είναι ένα σύστημα πιστοποίησης ασφάλειας τροφίμων για τους κατασκευαστές τροφίμων που βοηθά να αναγνωρίζουν και να ελέγχουν τους κινδύνους για την ασφάλεια των τροφίμων. Η εταιρία διαθέτει στόλο ο οποίος είναι πλήρως εξοπλισμένος τόσο για τη μεταφορά των ζώντων ζώων όσο και για τη μεταφορά των σφάγειων και των παραγώγων κρέατος και συμμορφωμένος με τα ανάλογα για την ορθή και νόμιμη μεταφορά τους. Για τη μεταφορά των προϊόντων κρέατος εφαρμόζουμε τη μέθοδο της ψυκτικής αλυσίδας, διατηρώντας πάντα την ίδια θερμοκρασία κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες τόσο στην αποθήκευση όσο και στη μεταφορά. Το 2020 η μονάδα πλήρως συμμορφωμένη με τα νέα περιβαλλοντικά δεδομένα εγγράφηκε στο Πληροφοριακό Σύστημα για την παρακολούθηση των φθοριούχων αερίων του θερμοκηπίου και των ουσιών που καταστρέφουν τη στιβάδα του όζοντος, βάσει των Κανονισμών (ΕΕ) 517/2014 και (ΕΚ) 1005/2009 του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Εθνικού Κέντρου Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης.

Προϊόντα

Παρασκευάσματα παραγωγής μας, νωπά και κατεψυγμένα

  • Σουτζουκάκι Ελληνικό
  • Μπιφτέκι Ελληνικό
  • Σεφταλιά Ελληνικής Επεξεργασίας
  • Σουβλάκι Χοιρινό Ελληνικό
  • Λουκάνικο Χοιρινό Ελληνικό
  • Λουκάνικο Πρόβειο με Μοσχάρι Ελληνικό
  • Γύρος