Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Η διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας panagiotidismeat.gr, είναι πολύ σημαντική για εμάς. Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων εξηγεί το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε από εσάς μέσω αυτής, καθώς και τον τρόπο που χρησιμοποιούνται. Το Panagiotidis Meat, τηρώντας τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, διατηρεί τις προσωπικές σας πληροφορίες σε έναν ασφαλή κεντρικό διακομιστή. Σε εφαρμογή του Ν.2472/1997 “περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα” ως ισχύει σήμερα και σε συμμόρφωση με τον Κανονισμό της Ε.Ε. 2016/679, της Οδηγίας 2016/680 για την γενική προστασία δεδομένων της Ε.Ε. (GDPR), τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα όλων των επισκεπτών τα οποία περιέρχονται σε γνώση μας στο πλαίσιο ανταλλαγής πληροφοριών, καταχωρούνται από την εταιρεία σε αρχείο δεδομένων και δε δύναται να διαβιβάζονται περαιτέρω στην Ελλάδα ή το εξωτερικό εκτός και αν η διαβίβαση των στοιχείων απαιτείται από το νόμο. Εάν ο επισκέπτης είναι ηλικίας μικρότερης των 16 ετών, θα πρέπει να έχει τη συγκατάθεση των γονέων του πριν τη χρήση των υπηρεσιών του ιστοτόπου.

Πληροφορίες και τρόποι επικοινωνίας

Η παρούσα ιστοσελίδα ανήκει στην επιχείρηση Panagiotidis Meat που εδρεύει στον Δήμο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης στο 3ο χλμ Κολχικού – Δρακοντίου, η οποία αποτελεί και τον υπεύθυνο επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων. Αρμόδιος στην επιχείρησή μας για θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι ο Παναγιωτίδης Σταύρος (τηλέφωνο: +30 23940 413 56 | e-mail: info@panagiotidismeat.gr).

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ερωτήσεις έχετε σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ή την παρούσα δήλωση απορρήτου. Όπως επίσης και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας από τον νόμο για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων στο e-mail: info@panagiotidismeat.gr.

Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τους επισκέπτες κατά την επικοινωνία τους μέσω της ιστοσελίδας

Όπως και όλες οι επιχειρήσεις που διατηρούν ηλεκτρονική παρουσία στο διαδίκτυο, έτσι και στην panagiotidismeat.gr συλλέγουμε δεδομένα με σκοπό να τη βέλτιστη λειτουργία της ιστοσελίδας. Έτσι ώστε να γίνει πιο αποτελεσματική και να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία και τις πληροφορίες που αναζητάτε κατά την επίσκεψη σας. Ορισμένα από τα δεδομένα αυτά παρέχονται άμεσα από εσάς, όπως κατά τη δημιουργία ενός προσωπικού λογαριασμού στην ιστοσελίδα με την συμπλήρωση σχετικής φόρμας, κατά τη διάρκεια σχολιασμού ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας για εταιρικά ζητήματα, υποστήριξη ή πληροφορίες. Έχοντας την συγκατάθεσή σας, έχουμε πρόσβαση σε συγκεκριμένα δεδομένα σας, καταγράφοντας τον τρόπο που αλληλεπιδράτε με την ιστοσελίδα. Για παράδειγμα χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως τα cookies, ενδέχεται τα δεδομένα που συλλέγουμε να περιλαμβάνουν την διεύθυνση ΙΡ ή πληροφορίες του browser (φυλλομετρητή) που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας, καθώς και τους συνδέσμους που ακολουθήθηκαν. Ακόμη, χρησιμοποιείται ως εργαλείο το Google Analytics (GA) για να παρακολουθείται η δραστηριότητα των χρηστών. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που συλλέγονται για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις εσωτερικές σελίδες και για να δούμε την πορεία των χρηστών  στον ιστότοπο. Παρότι το GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς σε εμάς, καθώς παραμένουν ανώνυμες. Το GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, όμως η Google δεν παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων ο οποίος είναι συμβατός με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Για την συλλογή δεδομένων μέσω cookies ζητάμε τη ρητή σας συγκατάθεση κατά την είσοδό σας στην ιστοσελίδα μας, ενώ ειδικότερες πληροφορίες για την πολιτική των cookies μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας για παράδειγμα μέσω email ή τηλεφωνικά για να ζητήσετε πληροφορίες για υπηρεσίες, τιμές ή άλλο υλικό ή στοιχεία, ενδέχεται να συλλέξουμε από εσάς το πλήρες ονοματεπώνυμό , τη διεύθυνση email και τον τηλεφωνικό αριθμό σας ή άλλα στοιχεία επικοινωνίας, καθώς και το περιεχόμενο (κείμενο) του e-mail που μας στείλατε επειδή αυτό είναι απαραίτητο για την επικοινωνία που ζητήσατε. Η αποστολή των στοιχείων σας μέσω των φορμών εγγραφής, σχολιασμού, επικοινωνίας κ.α. της ιστοσελίδας panagiotidismeat.gr, προϋποθέτει πως συναινείτε με τους όρους της παρούσας πολιτικής.

Εάν λάβετε κάποιο e-mail από εμάς, διατηρείτε πάντοτε τη δυνατότητα διαγραφής των στοιχείων σας από τη λίστα της εταιρίας, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες διαγραφής που περιλαμβάνονται σε κάθε email που αποστέλλουμε, ή με ένα απλό αίτημα σας στο info@panagiotidismeat.gr.

Ενημέρωσή και πληροφορίες για τα δικαιώματά σας

Η νομοθεσία προβλέπει για τα υποκείμενα των δεδομένων, την ύπαρξη δικαιώματος υποβολής αιτήματος στον υπεύθυνο επεξεργασίας για πρόσβαση και διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή περιορισμό της επεξεργασίας που αφορούν το υποκείμενο των δεδομένων ή δικαιώματος αντίταξης στην επεξεργασία, καθώς και δικαιώματος στη φορητότητα των δεδομένων, καθώς και ανάκλησης της τυχόν συγκατάθεσης που δώσατε με μελλοντική ισχύ.

Για σχετικά θέματα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την «Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα: Κηφισίας 1-3, 115 23 Αθήνα, Ελλάδα»

Δικαίωμα πρόσβασης
Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να λαμβάνει από τον υπεύθυνο επεξεργασίας, επιβεβαίωση για το κατά πόσον ή όχι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν υφίστανται επεξεργασία και εάν συμβαίνει αυτό, το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα αυτά.

Δικαίωμα διόρθωσης
Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να απαιτήσει από τον υπεύθυνο επεξεργασίας χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση τη διόρθωση ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν. Έχοντας υπόψη τους σκοπούς της επεξεργασίας, το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να απαιτήσει τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μεταξύ άλλων μέσω συμπληρωματικής δήλωσης.

Δικαίωμα διαγραφής</strong%