Εμπορία Κρεάτων και Ζώντων Ζώων

Panagiotidis Meat

Μάθετε Περισσότερα
Μότο μας “η ποιότητα όπως παλιά”

Η ιστορία πίσω από το όνομα

Μια ιστορία που εκτείνεται σε τρεις γενιές κτηνοτρόφων, ξεκινώντας την πορεία τους από το μακρινό 1950.

Μονάδα Αναπαραγωγής Μόσχων

Πιστοποιημένη αγέλη θηλυκών βοοειδών

Μονάδα Πάχυνσης Μόσχων

Αποκλειστικά με ιδιοπαραγόμενες ζωοτροφές

Μονάδα Επεξεργασίας Κρέατος

Νέα μονάδα με έτος ίδρυσης το 2018

Αγροτικές Εκτάσεις Καλλιεργειών

Ιδιόκτητες και ενοικιαζόμενες εκτάσεις

Σταύρος Παναγιωτίδης

Panagiotidis Meat

Η επιχείρησή μας έχει σαν αντικείμενο εργασιών την εκτροφή και αναπαραγωγή μόσχων, καθώς και την εμπορία ζώντων ζώων και κρεάτων νωπών και κατεψυγμένων.

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της εμπορίας και παραγωγής κρέατος από το 1950, έχοντας την κληρονομιά τριών γενεών στον κλάδο μας στον ελλαδικό χώρο. Μας χαρακτηρίζει η επιμονή και το μεράκι για να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι, έτσι ώστε οι συνεργάτες μας να γνωρίζουν και να μας αναγνωρίζουν για την ποιότητα των προϊόντων μας.

Οι εγκαταστάσεις μας τόσο στον τομέα της αναπαραγωγής και εκτροφής όσο και στον τομέα της εμπορίας κρεάτων είναι σύγχρονες, ιδιόκτητες, ενώ διαρκώς αναζητούμε τρόπους περαιτέρω εκσυγχρονισμού. Το προσωπικό του Panagiotidis Meat είναι ειδικευμένο και επιμορφώνεται συνεχώς.

Σύγχρονο Κρεοπωλείο

Boutique κρεάτων

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού της επιχείρησής μας, ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής αποφασίσαμε να ανοίξουμε ένα σύγχρονο κρεοπωλείο, μια Boutique κρεάτων για την ακρίβεια στο κέντρο του Λαγκαδά στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου 10.

Η προσπάθειά μας για την στήριξη της τοπικής αγοράς ενισχύεται με αυτήν μας την ενέργεια, στην οποία θέλουμε να πιστεύουμε πως θα είστε υποστηρικτές, και με την οποία ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας για να έχετε πάντα την καλύτερη ποιότητα κρέατος που γνωρίζετε καλά τα προηγούμενα χρόνια.
Στο κατάστημά μας θα βρείτε μοσχαρίσιο κρέας από την δική μας φάρμα η οποία είναι πιστοποιημένη από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ αλλά και μοσχαρίσιο κρέας ντόπιων παραγωγών. Επίσης θα βρείτε ελληνικό χοιρινό  κρέας ντόπιων παραγωγών καθώς και κοτόπουλο των γνωστών εταιριών Νιτσιάκος και Πίνδος.
Καθώς και διάφορα κρεατοπαρασκευάσματα τα οποία ετοιμάζουμε εμείς για εσάς.
Ταυτόχρονα έχουμε ήδη ξεκινήσει να λειτουργούμε και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για τις ηλεκτρονικές αγορές σας.

Μπορείτε να μας βρείτε επίσης στο Facebook και στο Instagram.

Εδώ και τρεις γενιές στην Ελλάδα

Παραγωγή και Εμπορία Κρεάτων

Παραγωγή και εμπορία πιστοποιημένων κρεάτων, νωπών και κατεψυγμένων παρασκευασμάτων κρέατος, με την κληρονομιά τριών γενεών στον ελλαδικό χώρο